Garantie & Retourneren

Retour

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product u of een vooraf door de u aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Tijdens de bedenktijd zal u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Zie ook onze algemene voorwaarden

Om een product te retourneren meldt u zich binnen de 14 dagen bedenktijd via per email (service@holygrips.nl) of per brief. Zodra we op de hoogte zijn gebracht mag u het product terug sturen vergezeld met een volledig ingevuld retour-formulier (als pdf) of de meegeleverde pakbon. De kosten voor het terug verzenden dient door u betaald te worden, tenzij een overeenkomst met Destreek webdevelopment over de betaling tot stand is gekomen. Na het melden van een retournering heeft u 14 dagen om het product te verzenden.

Een product kan alleen worden teruggestuurd wanneer:

  • Het product en de fabrieksverpakking in originele staat zijn
  • Het product compleet en onbeschadigd is

Artikelen die je niet kunt retourneren:

  • Digitale cadeaubonnen
  • Op maat geproduceerde artikelen

Bij retourneren vervalt uw betaalverplichting niet. Resulteert het retourneren van een product in een tegoed in onze administratie, dan zullen wij dit bedrag zo snel mogelijk terug storten. Het bedrag dat wij te goed staan bij jou zal binnen enkele dagen (maximaal 14 dagen), na verwerking van het retour worden gestort op jouw rekening.
Mocht het zijn dat na 14 dagen het bedrag nog niet is gestort, neem dan zo snel mogelijk contact op via service@holygrips.nl of bel ons op 085-2500265 (Lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00)

Fabrieksgarantie

We controleren en verpakken alle producten die bij ons worden binnengebracht of die door ons worden geproduceerd op fouten. Mocht er onverhoopt toch een artikel bij u aankomen die foutief is dan kunt u dit bij ons melden op service@holygrips.nl of 085-2500265 (Lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00).

Wanneer heeft u geen garantie

Uw recht op garantie wanneer deze niet meer in de originele staat is. Heeft u vragen over onze garantie dan kunt u ons benaderen via service@holygrips.nl.

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor een ander artikel in onze shop geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 14 na ontvangst, wij storten je aankoopbedrag terug en je kunt je nieuwe bestelling doen zoals je gewend bent. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Is er een fout gemaakt door ons of is er een defect, dan zijn de kosten voor verzending voor ons.